Hos Kylling & Co tager vi socialt ansvar seriøst

Vi ønsker at støtte et godt formål og gøre en forskel i vores lokalsamfund. 

Julemærkehjemmet i Hobro
Med et koncept der tilbyder et sundere alternativ til traditionel fastfood, var det helt naturligt, at vores støtte faldt på Julemærke Fonden. Herigennem kan vi hjælpe børn til en sundere tilværelse, og Kylling & Co har valgt at samarbejde med Julemærkehjemmet i Hobro. Det er en privat hjælpeorganisation, som hvert år hjælper omkring 750 børn, der har det svært og kæmper med vægten.

Grundtanken på Julemærkehjemmet i Hobro er at give børnene sund mad og masser af motion. Dette udgør et stærkt fundament til at skabe glade, sunde børn og på sigt velfungerende voksne.

Under opholdet oplever børnene hurtigt at være en del af et positivt fællesskab, og mange oplever for første gang at have en ven/veninde. Efter 10 ugers ophold vender børnene tilbage til vante omgivelser, med masser af positiv energi og selvtillid.

Samarbejdet mellem Kylling & Co og Julemærkehjemmet i Hobro udvikles løbende, så børnene på Julemærkehjemmet får de bedste værktøjer til at kunne leve et sundere liv, også når de vender hjem til deres almindelige hverdag. Der støttes med ca. 60.000 kroner om året.

Find din lokale!

Vi findes i 14 forskellige byer rundt om i landet.Bygget på ideal.shop