Kylling & Co – Varde

Magter du ikke at tilberede aftensmaden til hele familien? Eller skal du bare have stillet sulten, mens du er på farten? Så kom forbi Kylling & Co i Varde og hent Take Away med god samvittighed.

I modsætning til mange andre Take Away-tilbud serverer Kylling & Co måltider, der både er nemme og bekvemme, men som er et fornuftigt alternativ til den lokale pizzaria og burgerrestaurant. Hos Kylling & Co i Varde går vi aldrig på kompromis med smagen, men vi vil gerne bevise, at velsmagende mad ikke nødvendigvis skal komme fra frituregryden.

Med Take Away hos Kylling & Co i Varde sikrer du dig et lækkert måltid, der er tilberedt af friske råvarer – både når du skal stille den lette sult eller trænger til et mere solidt måltid.

Varieret Take Away-menukort i Varde

På vores store Take Away-menukort finder du noget for alle smagsløg, til ethvert tidspunkt og til enhver sult. Du kan blandt andet kaste dig over vores populære kyllinger som er nøje udvalgte og som modtager masser af kærlighed under tilberedningen, så kødet bliver mørt, saftigt og smagfuldt. Vi tilfører kyllingerne vores helt særlige krydderiblanding og tilbereder dem derefter langsomt i ovnen, så smagsoplevelsen bliver enestående.

Vores menukort rummer dog meget mere end delikate kyllinger. Ved siden af kødet kan du ikke vælge fedtede pommes frites, men derimod lækre hjemmelavede kartofler, der er bagt i ovnen. Sprøde udenpå, bløde indeni og et lækkert alternativ til det klassiske tilbehør.

Vi har ligeledes et stort udvalg af sandwich med hjemmebagt brød og varieret fyld.

Hos Kylling & Co i Varde behøver du dog slet ikke vælge kød når du er sulten efter Take Away. Prøv vores frodige og fyldige salatbar, så du kan blande alle tænkelige ingredienser til din favorit salat.

Gå på opdagelse i vores store menukort, og find din favorit-Take Away hos Kylling & Co i Varde.

Nem mad til hele familien

Hos Kylling & Co gør vi det nemt og lækkert for dig, der ønsker Take Away i Varde. Vi tilbyder både Take Away for to eller for hele familien, og du kan hurtigt og nemt bestille din mad online og derefter afhente det i vores restaurant. Du finder os på Søndergade 8, 6800 Varde.

Vi glæder os til at servere din Take Away, som både mætter og opretholder den gode samvittighed.A
dresse
Søndergade 8
6800 VardeBygget på ideal.shop