Kylling & Co – Hobro

I en travl hverdag er der ikke altid den nødvendig tid til at prioritere et lækkert måltid – hverken hvis man er enlig eller en større familie. Derfor forfalder mange ofte til kaloriefyldt Take Away for hurtigt og effektivt at få stillet sulten. Men Take Away behøver ikke være synonym med pizza, pommes frites og kalorier i massevis.

Hos Kylling & Co i Hobro finder du et stort udvalg af Take Away, der skal være et bedre alternativ til den traditionelle fastfood. Vi går hverken på kompromis med smag, råvarer eller tilberedningen, men vi ønsker at tilbyde lækker mad, som både mætter og ikke giver dårlig samvittighed. Derfor skal du vælge Kylling & Co i Hobro, når du næste gang skal have mad ud af huset.

Saftige og smagfulde kyllinger

Når du bestiller Take Away fra Kylling & Co I Hobro, er der i sandhed meget at vælge imellem. Uanset og du er hundesulten eller bare lækkersulten, så finder du noget for enhver smag på vores lækre Take Away-menukort.

Som vores navn antyder, kræser vi især om vores kyllinger, og her venter der dig en smagsoplevelse uden lige. Smagen bliver forstærket af vores helt egen krydderiblanding og ikke mindst tilberedningen. Vi steger nemlig vores kyllinger langsomt i vores ovne, det medvirker til at fremelske mørt og saftigt kyllingekød med masser af smag.

Du kan enten bestille kyllingen direkte fra ovnen, men du kan også vælge en lækker sandwich med saftigt kyllingekød.

Lækre sandwich og burgere

Alle vores sandwich er ligeledes gode alternativer til de fedtede alternativer andetsteds. Vi bager selv vores lækre brød, og du kan eksempelvis vælge at fylde din sandwich med grillet kylling, pulled pork, laks og meget andet.

Har du ikke lyst til brød, kan du også vælge at gå ombord i vores varierede salatbar, der bugner af sprøde grøntsager og salater, syrlige, søde og salte specialiteter og et udvalg af lækre dressinger.

Bestil din Take Away online

Har du fået lyst til sund Take Away i Hobro, så kan du nemt bestille din mad hos Kylling & Co i Hobro. Brug vores effektive online-bestilling og hent derefter din mad i vores butik. Vi befinder os på Markedsgade 12 – centralt i Hobro og med gode parkeringsmuligheder.

Vores menukortet bliver løbende udviklet, så selvom du ofte henter vores Take Away i Hobro, dukker der tit nye og spændende varianter op i vores udvalg.

Vi glæder os til at modtage din bestilling og tilberede en lækker omgang Take Away.


Adresse
Markedsgade 12 st.
9500 HobroBygget på ideal.shop