Kylling & Co - Randers

Det er ikke altid, at man lige kan finde overskuddet til at lave mad i en travl hverdag med job og børn. Det er blandt andet en af grundene til, at flere og flere vælger den nemme fastfood-løsning, hvor man blot skal afhente maden og sætte tænderne i det.

Meget af den fastfood, der i dag findes på markedet, er desværre proppet med kalorier, og råvarerne er af ringe kvalitet. Der må da være alternativer, der ligeledes er hurtige, men hvor smag og kvalitet opretholdes?

Det var netop med denne vision, at Kylling & Co blev etableret i 2009, og i 2011 blev det også muligt at afhente lækker og varieret Take Away i Randers. Det har i den grad vundet indpas hos randrusianerne, og derfor står vi hver eneste dag klar til at tilberede lækker fastfood til dig.

Saftige kyllinger

Hos Kylling & Co lægger vi ikke skjul på, at vores kyllinger har en helt særlig plads i konceptet. Derfor har vi udført et grundigt stykke forarbejde for at finde frem til de allerbedste kyllinger, så kvaliteten er i top.

Kødet er ekstra fyldigt og saftigt, og samtidig tilfører vores specielle krydderiblanding ekstra smag, ligesom tilberedningen i vores ovne bringer både smagen og mørheden frem i kyllingerne.

Om du vælger at bestille en halv kylling eller en sandwich med kylling, så venter der en lækker smagsoplevelse.

Sandwich og salatbar

Det er dog ikke kun lækre kyllinger, du finder i vores Take Away-udvalg hos Kylling & Co i Randers.

Vores sandwich, både med og uden kylling, er også populære valg fra menukortet. Det skyldes blandt andet vores lækre hjemmebagte brød, friske salat og det store udvalg af fyld. Uanset om du er til laks, kylling eller okse, så finder du en sandwich eller burger, der tilfredsstiller dine smagsløg.

Er du mere til en farverig og frisk omgang salat, så byder vi på en lækker salatbar, hvor det kan være svært at vælge, hvad der skal i skålen. Buffeten bugner af salater, grøntsager og diverse delikate specialiteter.

Online-bestilling

Har ovenstående også givet dig lyst til lækker fastfood i Randers? Så er det bare med at få bestilt din mad og efterfølgende komme forbi vores dejlige restaurant på Rådhustorvet 3.A
dresse
Rådhustorvet 3
8900 RandersBygget på ideal.shop