Kylling & Co Ikast

Er du på udkig efter noget lækkert Take Away i Ikast? Men vil du samtidig gerne hente et måltid, som du kan indtage med god samvittighed? Så kig forbi Kylling & Co på Vestergade i Ikast, hvor vi hver dag står og tilbereder skøn Take Away, som samtidig er et seriøst alternativ til den traditionelle fastfood.

Kylling & Co i Ikast åbnede restauranten i 2011, og lige fra den første kylling blev bestilt, har folk i Ikast og omegn taget imod konceptet med åbne arme. Køkkenfaciliteterne blev i 2014 optimeret og udvidet på grund af den store kundestrøm, og derfor kan vores restaurant i Ikast nu levere endnu hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For Kylling & Co er det vigtigt, at kvalitet og smagen er i absolut topklasse – også selvom vi blandt andet bruger kyllingekød og ovnbagte kartofler. Vores tilberedningsmetoder er netop testet og analyseret for at sikre, at smagen ikke forsvinder i bestræbelserne på at levere god og lækker Take Away.

Smagfulde og saftige kyllinger

Hos Kylling & Co kan vi byde på en masse spændende og lækker Take Away, og specielt vores kyllinger har fra starten været et hit. Det skyldes formentlig kyllingernes dybe smag og kompromisløse kvalitet.

For at frembringe yderligere smag bliver kyllingerne gnedet ind i vores hjemmelavede krydderiblanding, inden de ryger ind i ovnen. Resultatet er smagfulde, møre og saftige kyllinger, hvor kødet let glider af benene.

Mad for hele familien

Kylling & Co i Ikast er både Take Away for enlige, for to og for hele familien. Vores menukort byder på Take Away for enhver smag, hvad enten du er barn eller voksen eller meget eller lidt sulten.

Vi har et store udvalg af sandwich, og fælles for dem alle er, at de består af lækkert hjemmelavet brød, men det er op til dig, hvad fyldet skal bestå af. Tjek menukortet og vælg kylling, okse, laks eller hvad du foretrækker i din sandwich.

Du kan også vælge at gå ombord i byens bedste salatbar, hvor du helt selv kan udvælge dine favoritter til salatskålen. Udvalget er stort og består både af sprøde salater og grøntsager, sure, søde og salte specialiteter og skønne dressinger. Lad dig inspirere af farverne og bland din favoritsalat.

Bestil din Take Away online

Er du blevet fristet af et nemt måltid, der samtidig er et fornuftigt alternativ til traditionel fastfood? Så bestil din Take Away-mad online her på hjemmesiden og kom ned forbi vores restaurant på Vestergade i Ikast.A
dresse
Vestergade 15
7430 IkastBygget på ideal.shop