Kylling & Co - Skive

Trænger du til noget lækkert, når du er på farten? Eller er du decideret hundesulten? Uanset sultens omfang sørger vi hos Kylling & Co for den lækreste Take Away i Skive.

Maden hos Kylling & Co i Skive er ikke den samme, som du ser i mange andre restauranter, der tilbyder hurtig Take Away. Lige siden den første Kylling & Co-restaurant åbnede i 2009, har målet været at tilbyde et seriøst og lækkert alternativ til den traditionelle fastfood.

Det kommer både til udtryk i vores friske råvarer og måden vi tilbereder maden på. Den skal være et fornuftigt alternativ uden at gå på kompromis med smagen. Eksempelvis tilbereder vi vores kartofler i ovnen frem for frituregryden. Resultatet giver stadig en kartoffel, der er sprød uden på og blød indeni.

Saftige kyllinger

Som vores navn antyder, spiller kylling en stor rolle i konceptet. Derfor har vi også gjort os yderst umage med at finde kyllinger i den bedste kvalitet samt den tilberedningsmetode, der bringer den mest saftige og velsmagende kylling frem.

På vores kyllinger tilfører vi vores egen krydderiblanding, inden de ryger i ovnen. Her bliver kyllingen ovnstegt til den er mør og saftig.

Stort udvalg til hele familien i Skive

Er det ikke lige kylling, du sulter efter, så skal det ikke afholde dig fra at bestille Take Away fra Kylling & Co i Skive. Vi kan nemlig byde på meget andet!

Er du mere til kolde retter, kan du også udforske vores mange populære sandwich, hvor du helt sikkert kan vælge en variant med netop det fyld, som tilfredsstiller dine smagsløg. Fællesnævneren for vores sandwich er vores friske, hjemmebagte brød.

Du kan selvfølgelig også vælge udelukkende at lade dit måltid bestå af salat, for i vores store salatbar finder du også noget for enhver smag. Sprøde salater og grøntsager, lækre specialiteter og skønne dressinger. Find alle dine favoritter til din salatskål.

Online-bestilling af Take Away

Er du blevet fristet af de lækre og velsmagende retter, som vi hos Kylling & Co i Skive tilbyder som Take Away? Så vælg din mad og bestil den online her på hjemmesiden. Herefter gør vi din Take Away-bestilling klar til afhentning i vores restaurant, som du finder på Kirke Allé 91 i Skive.

Vi glæder os til at tilberede lækkert Take Away til hele familien i Skive. Vi ses!

Adresse:
Kylling & Co
Kirke Allé 91
7800 Skive
A
dresse
Kirke Allé 91
7800 SkiveBygget på ideal.shop