Kylling & Co i Skjern

En verden af smag!


Sulten begynder at trænge sig på, men du magter ikke selv at jonglere med potter og pander i køkkenet. Den følelse kender vi vist alle, og så er det jo godt, at der er noget, der hedder Take Away. Problemet er bare, at hovedparten af Take Away består af pizzaer, fedtede burgere og friturestegte pommes frites.

Hvorfor ikke i stedet vælge Take Away, der ligeledes er hurtigt og nemt, men som samtidig er et fornuftigt alternativ til den traditionelle fastfood og med masser af smag? Det får du, når du bestiller Take Away fra Kylling & Co i Skjern.

Kylling & Co er åbnet i Skjern i marts 2021 og er den 14. restaurant i kæden, der lige siden starten i 2009 har arbejdet målrettet på at tilbyde et fornuftigt alternativ til den traditionelle fastfood. Det kommer til udtryk i vores råvarer og vores anderledes tilberedningsmetoder, der fremelsker den gode smag.

Godt Take Away behøver på ingen måde at være kedeligt – du kan selv gå på opdagelse i vores varierede menukort og få syn for sagen.

Vi leverer også til skoler og virksomheder, så kontakt os gerne hvis du vil høre nærmere og have et tilbud på en nem og velsmagende frokostordning, mødeforplejning eller andet.

Kyllinger i særklasse

En af de helt store Take Away favoritter hos Kylling & Co i Skjern er naturligvis vores velkendte kyllinger. Som vores navn også antyder, har kyllinger fra starten været omdrejningspunktet i vores koncept, da kødet både byder på stor smag, lækker struktur og samtidig er magert.

Når vi tilbereder vores kyllinger, anvender vi vores særlige krydderiblanding, der giver kyllingen ekstra god smag. Derefter kommer den i ovnen, der bringer både smagen og mørheden frem i kyllingerne. Det resulterer i delikat kylling, så uanset om du vælger at bestille en hel kylling eller en sandwich med kylling, så venter der en lækker smagsoplevelse.

Stort og varieret menukort

Til enhver smag i familien


Det er dog ikke kun lækre kyllinger, du finder i vores Take Away-udvalg hos Kylling & Co.

Vores sandwich, både med og uden kylling, er også populære valg fra menukortet. Det skyldes blandt andet vores lækre hjemmebagte brød, friske salat og det store udvalg af fyld. Uanset om du er til laks, kylling eller okse, så finder du en sandwich, bowls eller burger, der tilfredsstiller dine smagsløg.

Er du mere til en farverig og frisk omgang salat, så byder vi på en lækker salatbar, hvor det kan være svært at vælge, hvad der skal i skålen. Buffeten bugner af salater, grøntsager og diverse delikate specialiteter.

Som om det ikke var nok, så har vi også byens bedste is- og kaffebar, og vi byder på smagfuld is og byens bedste og billigste ”coffee to go”.

Bestil online og undgå ventetid

Det kan næsten ikke være nemmere!


Hos Kylling & Co i Skjern kan du hurtigt og nemt få et lækkert Take Away måltid mellem hænderne. Du kan bestille og betale din mad online her på hjemmesiden eller download og bestil via vores app.

Derefter kommer du bare forbi og afhenter i vores hyggelige restaurant uden at skulle vente på maden. 

Du finder os på Bredgade 50 midt i Skjern, hvor du også er velkommen til at nyde maden i vores hyggelige cafe/lounge område.

Vi glæder os til at servere et lækkert og velsmagende måltid for dig.

 

Kærlig hilsen 

Team Skjern


Adresse:
Kylling og Co Skjern

Bredgade 50

6900 Skjern

Tel: 88441700A
dresse
Bredgade 50
6900 SkjernBygget på ideal.shop