Kylling & Co – Holstebro

Sulten begynder at trænge sig på, men du magter ikke selv at jonglere med potter og pander i køkkenet. Den følelse kender vi vist alle, og så er det jo godt, at der er noget, der hedder Take Away. Problemet er bare, at hovedparten af Take Away er proppet med kalorier i form af fedtede burgere og friturestegte pommes frites.

Hvorfor ikke i stedet vælge Take Away, der ligeledes er hurtigt og nemt? Det får du, når du bestiller Take Away fra Kylling & Co i Holstebro.

Kylling & Co er en kæde af restauranter, der lige siden starten i 2009 har arbejdet målrettet på at være et bedre alternativ til den traditionelle fastfood. Det kommer til udtryk i vores råvarer og vores anderledes tilberedningsmetoder, der fremelsker den gode smag.

Godt Take Away behøver på ingen måde at være kedeligt – du kan selv gå på opdagelse i vores varierede menukort og få syn for sagen.

Kyllinger i særklasse

Ligesom godt og nærende Take Away har været et fokusområde fra kædens spæde begyndelse, har vi også altid lagt ekstra meget kærlighed i vores kyllinger, hvilket vores navn også indikerer. Vi har lagt et stort arbejde i nøje at udvælge de helt rigtige kyllinger, som giver den bedste smag.

Vores lækre kyllinger bliver tilsat vores helt egen krydderiblanding og efterfølgende bliver de stegt i vores særlige ovne. Ud af ovnen hiver vi til sidst møre, saftige og smagfulde kyllinger, som får tænderne til at løbe i vand.

Sandwich og salater

Hvad enten du er meget eller lidt sulten, så finder du det helt rigtige måltid i vores Take Away-sortiment. Vi kan blandt andet anbefale vores lækre sandwich med vores hjemmebagte brød og et stort udvalg af lækkert fyld. Prøv også vores fyldige og farverige salatbar, der indeholder noget for enhver smag.

Bestil Take Away online

Det er nemt og bekvemt at få Take Away hos Kylling & Co i Holstebro. Du kan nemlig bestille online til dig selv eller hele familien og derefter afhente det i vores restaurant på Hosstræde 3 i Holstebro.A
dresse
Horsstræde 3
7500 HolstebroBygget på ideal.shop