Kylling & Co – Herning

Orker du heller ikke madlavningen i aften? Eller trænger du til at tage noget lækkert med på farten? Så kom forbi Kylling & Co i Herning og hent Take Away med god samvittighed.

Til forskel fra mange andre Take Away-muligheder, du finder rundt omkring, tilbyder Kylling & Co måltider, der både er nemme og bekvemme, og som samtidig er et fornuftigt valg ift. mange af alternativerne. Vi går på ingen måde på kompromis med smagen, men lækker mad behøver ikke være proppet med kalorier.

Når du bestiller Take Away hos Kylling & Co i Herning, sikrer du dig et lækkert måltid tilberedt af friske råvarer – uanset om du bare skal stille den lette sult eller trænger til et mere solidt måltid.

Varieret Take Away-menukort i Herning

På vores fyldige Take Away-menukort finder du noget for enhver smag, til ethvert tidspunkt og til enhver sult. Prøv blandt andet vores populære kyllinger, som under tilberedningen får masser af kærlighed for at få mørt, saftigt og smagfuldt kød frem. Vi gnider kyllingerne ind i vores helt særlige krydderiblanding og tilbereder dem derefter langsomt i ovnen, så smagsoplevelsen bliver helt i top.

Hos Kylling & Co behøver du dog slet ikke vælge kød for at få lækker Take Away. Prøv bare vores farverige og fyldige salatbar, der indeholder alle tænkelige ingredienser til din favorit salat.

Gå på opdagelse i vores store menukort, og find din favorit-Take Away.

Nem mad til hele familien

Hos Kylling & Co gør vi det nemt og lækkert for dig, der ønsker Take Away i Herning. Vi laver både Take Away for to eller for hele familien, og du kan hurtigt bestille din mad online og derefter afhente det i vores restaurant. Du finder os på Nørregade 4a, 7400 Herning.

Vi glæder os til at tilberede din Take Away, som mætter med god samvittighed.A
dresse
Nørregade 4
7400 HerningBygget på ideal.shop