Kylling & Co Ringkøbing

Orker du ikke madlavningen i dag? Men gider du samtidig ikke kalorierige pizzaer, burgere eller anden ussel junkfood? Så er det heldigt, at der findes et bedre alternativ, når du leder efter Take Away i Ringkøbing.

Kylling & Co er navnet på vores kæde af restauranter fordelt i flere jyske byer, og siden 2009 har vi arbejdet målrettet på at skabe et koncept, der skal være et seriøst og fornuftigt alternativ til den traditionelle fastfood.

I 2013 var turen kommet til Ringkøbing, hvor kædens femte restaurant blev en realitet. Den beslutning har der ikke været grund til at fortryde, for det gode og varierede udvalg af Take Away har vestjyderne taget flot imod fra dag ét.

Kyllinger i særklasse

En af de helt store Take Away-favoritter hos Kylling & Co i Ringkøbing er naturligvis vores velkendte stegte kyllinger. Som vores navn også antyder, har kyllinger fra starten været omdrejningspunktet i vores koncept, da kødet både byder på stor smag, lækker struktur og er samtidig magert.

Kyllingekød kan være tørt, hvis man ikke anvender frisk fjerkræ af god kvalitet samt en kærlig tilberedning. Hos Kylling & Co er vi strikse med begge dele.

Når vi tilbereder vores kyllinger, anvender vi vores særlige krydderiblanding, der giver kyllingen ekstra god smag. Derefter kommer den ind i ovnen, hvor den forbliver indtil den perfekte temperatur er opnået.

Det resulterer i delikat kylling, som du enten kan bestille i sin hele form eller som fyld i vores lækre sandwich.

Take Away til hele familien i Ringkøbing

Hos Kylling & Co i Ringkøbing har vi Take Away for enhver smag – både til dig selv og til hele familien. Vil du eksempelvis ikke proppe dine børn med friturestegte pommes frites, så byder vi på et alternativ i form af ovnbagte kartofler, som stadig er sprøde uden på og bløde inden i.

Vores udvalg byder også på hjemmebagte sandwich med lækkert fyld. Derudover kan du kaste dig over vores uimodståelig salatbar, der indeholder et væld af skønne salater, grøntsager samt en lang række delikate specialiteter. Det eneste problem ved vores salatbar er, at det kan være svært at vælge mellem de mange lækkerier.

Bestil din Take Away online

Hos Kylling & Co i Ringkøbing kan du hurtigt og nemt få et godt og lækkert Take Away-måltid mellem hænderne. Du kan bestille din mad online her på hjemmesiden og derefter komme forbi vores hyggelige restaurant. Du finder os på Torvegade 2 i det centrale Ringkøbing.A
dresse
Torvegade 2A
6950 RingkøbingBygget på ideal.shop