Kylling & Co Aars

Orker du ikke at lave mad til dig selv eller hele familien i aften? Så er det godt, at du kan hente Take Away, så du bare skal sætte dig til bords og nyde det. Desværre er det valgmuligheder som pizza og burgere, der udgør en stor andel af Take Away-markedet.

Sådan er det dog ikke hos Kylling & Co i Aars, hvor du kan vælge mellem et stort udvalg af Take Away og samtidig nyde det med god samvittighed. Kylling & Co har nemlig siden starten i 2009 haft den målsætning at være et fornuftigt alternativ til den traditionelle fastfood.

Det koncept har vores kunder rundt omkring i Jylland taget varmt imod, og det samme er tilfældet i restauranten i Aars, der slog dørene op i januar 2016. Her kommer der hver dag masser af kunder til Himmerlandsgade for at få sig et lækkert og velsmagen Take Away-måltid.

Prøv vores saftige kyllinger

Men hvad kan jeg så få hos Kylling & Co, når jeg hungrer efter noget god Take Away? Som navnet indikerer, har vi altid haft et stort fokus på vores kyllinger, og vi er meget strikse, når det kommer til udvælgelsen af de rigtige fjerkræ samt den perfekte tilberedning.

Vi har stor erfaring med at tilberede kylling, som både er velsmagende, og som samtidig er både mør og saftigt. Det skyldes, at vi bruger kyllinger som bliver tilberedt i en helt særlig ovn. Når man kombinerer de friske kyllinger med denne tilberedning, og så i øvrigt tilsætter en helt særlig krydderiblanding, så får man himmelsk kyllingekød.

Sandwich og salat

Kylling & Co i Aars er dog andet og mere end kyllinger. Det er også friske og yderst delikate sandwich med friskbagt brød og et varieret udvalg af fyld. Vælg mellem flere varianter med kylling eller måske med kebab, skinke og ost eller æg og rejer? Valget er helt op til dig.

Valget er i den grad også op til dig, hvis du vælger at gå ombord i vores farverige salatbar – og her venter der en masse valg. Salatbaren byder på alt i sprøde grøntsager og salater, sure, søde og salte specialiteter og forskellige dressinger. Bland selv alle dine favoritter i byens største salatbar.

Bestil

Har du fundet ud af, hvad du skal vælge af Take Away fra Kylling & Co i Aars? Så er det bare med at bestille maden her på siden og derefter svinge forbi vores skønne restaurant på Himmerlandsgade 25, hvor vi står klar med lækker Take Away.


Adresse
Himmerlandsgade 25
9600 AarsBygget på ideal.shop