Kylling & Co Viborg Overlund

Løber dine tænder i vand ved tanken om et lækkert måltid, som ikke behøver at komme direkte op af frituregryde? Og har du ikke tid og energi til selv at gå i køkkenet for at stege og snitte? Så er Kylling & Co lige stedet for dig, der leder efter Take Away i Viborg.

Kylling & Co er en kæde af restauranter fordelt i flere jyske byer. Vores målsætning er klar og tydelig: Vi vil være et fornuftigt alternativ til den traditionelle fastfood, som du finder rundt omkring i de fleste byer. Det kommer til udtryk i både vores valg af råvarer og ikke mindst måden, vi tilbereder vores Take Away-mad på.

Er du på udkig efter Take Away i Viborg, så kan det være svært at overse Kylling & Co. Viborg er nemlig den eneste by, hvor vores restauranter er repræsenteret to steder.Kylling & Co kom til Viborg i starten af 2014, hvor vi slog os ned på Randersvej 66D, og det blev fra starten et hit blandt viborgenserne med et stort udvalg af lækker Take Away.

Ligesom i vores kædes øvrige restauranter kan vores sultne kunder nyde vores yderst delikate kyllinger. Kvaliteten i kyllingerne er en af grundene til, at det er et yderst populært valg fra menukortet. En anden grund er vores særlige krydderiblanding, som giver kyllingerne ekstra smag, når den tilberedes i ovnen.

Udover vores saftige kyllinger byder Kylling & Co i Overlund også på sprøde ovnstegte kartofler samt lækre sandwich og en udsøgt salatbar.

Bestil din Take Away online

Hos Kylling og Co gør vi det nemt for dig at bestille god og lækker Take Away i Viborg. Du kan nemlig bestille det hele på vores hjemmeside og derefter afhente det i den pågældende restaurant. Vi glæder os til at servere fornuftige alternativer til den traditionelle fast food for dig.
A
dresse
Randersvej 66D
8800 ViborgBygget på ideal.shop